Wedding

KATKA & JAN 13.8.2021

Pořád bych se jen opakovala a navíc žádný slova nedokážou vystihnout, jak skvělej pátek 13. jsem prožila uprostřed lesů s Katkou a Honzou. A tak napíšu jen - LÁSKA JE-

JOHANKA A DENIS 19.9.2020

V sobotu 19. září jsem zase zažila něco kouzelnýho. Se dvěma nádhernýma dušema co se rozhodli si svůj den užít podle sebe s věcmi které mají rádi, bez stresů a bez nervů a s úsměvem na tváři celý den. Na svojí zahradě s obřadem při západu slunce... a že to byl jeden z nejkrásnějších západů co jsem letos viděla! Měla jsem dojem, že jim to bylo jako odměnou za všechno... Ale vím, že i kdyby padaly trakaře, Denis s Johankou by celý den chodili s úsměvem od ucha k uchu a nic by to na atmosféře nezkazilo. Jak já jsem vděčná za dny jako byl ten jejich!

ADÉLKA & LENKA 14.9. 2019

Když jsem před pár lety začínala fotit myslím, že jsem absolutně netušila, že s prvním zmáčknutím spouště jsem si otevřela naprosto nový svět a jak moc se ten můj život promění, kam mě ten vesmír zavane a jak moc mi to koukaní přes hledáček otevře oči i srdce. Myslím, že to jak jsem vděčná, že můžu dělat to co dělám, opakuju pořád dokola. Mám ale pocit, že děkovat za věci, který se Vám dějou a jste díky nim štastný tak, že máte občas pocit, že se Vám to srdce radostí snad rozskočí, je potřeba a je to tak správný...Pokaždý, když si říkám, že už nic nemůže být lepší a nic mě už nemůže překvapit, mně vesmír ukáže, jak moc se pletu a kolik těch cest a kouzelných " náhod" je stále kolem k mání...A tak ke mně po jedné takové cestě přišly Adélka a Lenka, dvě naprosto kouzelný bytosti. Jejich přátelé, kteří stejně jako Adélka mají ten svět okolo sice zahalený do ticha, ale všichni do jednoho po něm chodí se srdcem na dlani a těma nejupřímnějšíma úsměvama, který jsem kdy od někoho dostala. A díky takovýmhle dnům, jako byl ten prožitý s nima, takovým lidem, které jsem tam poznala, takovýmhle vyjímečným příběhům, které mám možnost vyslechnout, já budu vděčná do konce života a budu děkovat třeba milionkrát za den. DĚKUJU!

LUCKA & HONZA 22.6. 2019

Tihle dva…. Připravy v chatkách, luční kvítí, šaty co lítaj ve větru za pár sekund oblečený, obřad v lese, písnička od Jiřího Schelingera - Léto na první tanec, všude kolem neskrývaný emoce, vůně lesa a léta ve vzduchu. Tohle tak moc miluju!

HENNING & ZUZKA 4.5. 2019

V sobotu pršelo. Pršelo hodně. Říká se, že padá štěstí, ale já si myslím, že na Česko Dánské svatbě Zuzany a Henninga nebe plakalo dojetím, jako všichni kdo tam ten den byli. Mluvilo se. Mluvilo se hodně, upřímně a od srdce. To co se na většině českých svateb odbude jedním proslovem, povětšinou staženým z internetu se tady proměnilo v odpoledne plné láskyplných vyznání a příběhů o přátelství a lásce při kterých jsem utirala slzy a poslouchala s hřejivým pocitem na srdci. došly mi slova nad jejich láskou, která mi ukázala, že ta pravá láska nezná hranic. Ať už věkových nebo těch jazykových. A Zuzce milionkrát děkuju, že mi znovu připomněla, jak je důležité si správně přát a že všechny přání vesmír vždycky vyslyší 🖤